ParteneriatProBonoParteneriat ProBono este un proiect prin care oferim ajutor Partenerilor care traverseaza o perioada mai dificila si, in parteneriat cu Asociatia Tabere cu Suflet,  dorim sa transmitem un mesaj despre o Lume mai Buna.

INDUSTRIE & AUTO

1.

MercedesMercedes-Benz
2.

arcelormittalArcelorMittal Galati

3.

Mercouffer Instal Galati


EDUCATIE

1. MTSMinisterul Tineretului si Sportului
Vezi detalii
2.

HappyMindsCentrul Vocational HAPPY MINDS
In mai multe randuri, Asociatia Tabere cu Suflet, a acoperit cheltuielile suplimentare ale copiilor de la Happy Minds prin programele sale WeCare. Nevoia de ajutor este mai degraba a firmei Happy Minds, caci parintii au platit sumele integrale. Ca urmare, aceasta firma se regaseste aici. Mai multe detalii

SPORT

1.

TeoBikes, BucurestiSlide1
In mai 2013, TeoBikes a fost sponsor la Cupa Tabere cu Suflet MTB. A solicitat pachetul Gold, de care a si beneficiat, insa singura contributie a constat in premii in produse in valoare de 351,84 Ron. Diferenta pana la pachetul Gold (700 Euro) a fost suportata de TeamXpert Sports Events prin programul Parteneriat Probono.

2.

KTMlogo_ktm_bike
La concursul de mountainbike TeamXpert Bike Fest din septembrie 2011, KTM a beneficiat de pachetul Gold, insa distribuitorul “a uitat” sa trimita produsele agreate pentru premiere.
In mai 2017, la Cupa Tabere cu Suflet MTB, KTM a beneficiat din nou proiectul Parteneriat ProBono. Mai multe detalii
 3. BikenatureBike Nature
Mai multe detalii
 4. IsostarIsostar
Mai multe detalii
 5. Dr.Apostolescu.Robert.CristianDr. Apostolescu Robert Cristian
Mai multe detalii

TURISM

1.

TravelArtTravel Art
Tatal unui copil din Tabere cu Suflet care are o agentie de turism, ne-a rugat sa  advertizam oferta pentru un skitrip in Franta. Mai multe detalii

2.

casacomanaCasa Comana
TeamXpert a construit Parcul de Aventura Comana, fiind nevoita sa suporte creditarea contractului datorita unor intarzieri a platilor de peste 400 de zile! Efortul financiar a fost realizat prin proiectul Parteneriat ProBono, pentru a nu rupe contractul intr-un moment dificil si pentru a nu disponibiliza angajatii.

3.

image descriptionOld Nick Pub, Sinaia
La On Top of the World Bike Fest din iunie 2013, Old Nick Pub a fost sponsor local, alaturi de Primaria Sinaia. In urma intelegerii facute, pubul din Sinaia urma sa ofere un rand de bautura (suc sau bere) participantilor la competitie. Din pacate sponsorul si-a uitat obligatia dupa competitie. In aceste conditii, consumatia a fost suportata de organizatori.

4.

paradis-toursParadis Tour
In iulie 2014, dl.Aurelian Marin, manager general la Paradis Tour, ne-a contactat pentru construirea unui parc de distractii in padurea Comorova din Neptun, jud.Constanta. L-am ajutat in cadrul unui Parteneriat Probono.

5.

VilaAriesulVila Ariesul, Sinaia
La On Top of the World 2014, Vila Ariesul a oferit cazare participantilor, in cadrul unui parteneriat Pro Bono. Mai multe detalii

6.

AsociatiaDrumetiiMontaneAsociatia Drumetii Montane
Dupa un parteneriat media cu Asociatia Drumetii Montane pentru competitiile organizate de acestia in 2013, colaborarea a continuat in anul urmator cu un Parteneriat Probono.

COMERT

1.

emageMag
Datorita politicii interne a firmei eMag, platile catre firmele colaboratoare pot fi facute doar dupa prestarea serviciilor. Nu acceptam creditarea, ca urmare am preferat sa oferim servicii gratuite prin parteneriatul Probono. Mai multe detalii
2. EasyLight Romaniaeasylight logo
La concursul de mountainbike Comana Bike Fest din 28-29 septembrie 2013, EasyLight Romania si-a dorit sa participe ca partener, insa nu si-a putut permite:

“Din pacate nu ne putem permite in acest moment sa oferim valori mai consistente, desi ne-am fi dorit foarte mult sa va putem sprijini mai bine; am investit de fiecare data in premii, produse si materiale de promovare, suplimentar fata de activitatea normala, insa rezultatele intarzie sa apara.” – Daniela Margoi, Easylight

Proiectul Parteneriat ProBono a fost lansat cu cateva luni mai devreme, tocmai pentru a-i ajuta. Mai multe detalii

Advertisements